Ірі саңырауқұлақтарды таңдаңыз, жуыңыз. Аяқтарды қалпақшалардан жұлып алу.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер шампиньондар - 500 г. (немесе одан да көп) жұмыртқа - 1-2 дана. ірімшік - 50-100 г. майонез - дәміне қарай жасыл (аскөк, ақжелкен, жасыл пияз)
Сипаттамасы Аяқтарды ұсақтап тураңыз, майдалап туралған қайнатылған жұмыртқаны, шөптер мен үгітілген ірімшікті қосыңыз (қалғаны қалауыңыз бойынша, қиялыңыз бойынша). Тұз себіңіз және мұның бәрін майонезбен араластырыңыз. Қақпақтарды алынған қоспамен толтырыңыз. Содан кейін пісіру парағына жайып, пешке 250-300 градус температурада 20-25 минутқа қойыңыз. Оларды ыстық күйінде жеу өте дәмді, бірақ суық тағамдар ретінде олар тіпті ештеңе емес.