Көкөністермен бұқтырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1. маринадталған саңырауқұлақтардан банка (200 грамм) алынады, барлық тұздық бір жерге, мысалы, раковинаға ағызылады, құмыраның ішіндегісі еріген 100 гр кастрюльге шайқалады. сары май, плюс 100 гр. су, 3 картоп, бір-екі сәбіз, бір грамм 50-70 қызылша, жасыл пияздың ұсақ шоғыры, жарты шай қасық өткір кетчуп - және басқа да көк шөптер, ол жерден қырыққабат астынан табуға болады. бумен пісіру кезінде мен картопты қалыпты пісіру үшін аздап су құйдым.
Сипаттамасы 2. Мен саңырауқұлақтарды майға қуырдым, мен оларға өте үлкен ыдысты, бір пиязды ұсақтап турап, өз шырынында 15 минут қайнатуға қалдырдым, содан кейін мен 200 грамм қаймақ, тұз қостым. Содан кейін, қақпағы ашық күйде, мен мұның бәрін қайнаттым, қалың қоспасы жарқырағандай болды, онда цуккини саңырауқұлақтармен түсі бойынша теңестірілді және олардың жалпы массасында дәмі мен консистенциясы бойынша ерекшеленбейтін болды. Нәтижесінде қаймақтағы саңырауқұлақтар сияқты және жеткілікті мөлшерде шықты. Әрі қарай, қуырылған немесе қайнатылған картопқа қосыңыз - бәрі әдеттегідей.