Бечамель тұздығы қосылған гүлді қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 адамға: 800 гр. түсті қырыққабат Пармезан ірімшігі 500 гр. Бечамель тұздығы 100 гр. ветчина тұзы мен бұрышы
Сипаттамасы ҮРЛЕНГЕН ПЕШ Қырыққабатты жақсылап шайып, қайнаған суға қайнатыңыз. Осы уақытта Бесамель тұздығын дайындаңыз. табақтың түбіне 2 ас қасық тұздықты салыңыз, содан кейін қырыққабат кесектерін, туралған ветчина, қалған тұздық пен ірімшікті үстіне қойыңыз. Пешті 200-ге дейін қыздырыңыз" Шам сөнген кезде, пісіру парағын едендегі сөреге қойыңыз. 1 пісіру кезінде аударып, 20 минутқа.