Патша стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Тауық 1 дана., қызанақ 1 дана., қуырылған шампиньон саңырауқұлақтары 100 гр., жұмыртқа 1 дана., майонез 20 гр., ветчина 50 гр., ірімшік (майлылығы 40-45%, қатты емес) 20 гр, сарымсақ 2 түйір, дәміне қарай тұз, бұрыш, безендіруге арналған шөптер, өсімдік майы 2 ас қасық. л.
Сипаттамасы Тауықта қанаттарын кесіп, ішін бойлай кесіп, ақ етін қырқып, сүйектерінен ажыратады. (аспаз Николай бір уақытта қанаттарынан бір сүйек қалдырды, содан кейін оған папиллоталар кигізді). Содан кейін тауықты екі бөлікке бөліп, аздап ұрып, тұз, бұрыш және майдалап туралған сарымсақ себіңіз. Егер сіздің көмекшіңіз болса, онда сіз тауықты азаптап жатқанда, ол қызанақты, ветчина мен саңырауқұлақты турап, өсімдік майына қуырды. Содан кейін ол мұның бәрін майонезбен ұрылған жұмыртқаның үстіне құйды. Омлет пеште (220 ° C) 20 минут пісірілді. Әзірге ірімшікті ұсақ үккіштен өткізу керек болды. Дайын омлетті 4 бөлікке бөліп, тауықтың әр бөлігіне 2 данадан салыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз және орамға ораңыз. Табаға тігісін төмен қаратып салыңыз, пеште 30 минут пісіріңіз. Пісіру процесінде тауықтың үстіне бөлінген шырындарды құйып алу керек немесе қуырар алдында алтын қоңыр қыртысты қалыптастыру үшін маймен жағу керек деп ойлаймыз. Міне, бәрі де солай сияқты. Ал бұл дәмді тағамды қалай безендіруге болады, сонда бұл тағам шынымен патшалық болады, Бұл сізге ет қиял. Жасылдар, қара зәйтүн, қызанақ және т.б. Қанша порцияға арналған: 2.