Кәстрөлдегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кәстрөлдерде кез келген нәрсені дайындауға болады. Біз дайындаған соңғы нәрсе тауық еті болды. Ол осылай жасалды: Алдымен құрғақ саңырауқұлақтардың біразын түні бойы жібітесің, сосын піскенше пісіресің, сосын ет тартқышқа арналған ең үлкен саптамадан өткізесің, содан кейін: 4 тауықтың аяғы, сүйектен ажыратып, табаға салып, 1 үлкен пиязды аршып, майдалап турап, тауықтың үстіне қоямыз, мұның бәрі тауықтың жартысы піскенше қақпақсыз бұқтырылады. Ол бұқтырылып жатқанда, сіз кәстрөлдердің санына қарай картопты тазалайсыз (сондықтан менде олардың 6-сы бар, барлығы 6 кастрюльге пропорцияда). Мен картопты тазалап жатқанда, тауық бұқтырылды. Сіз оны алып, оны ең төменгі жағындағы барлық кәстрөлдерге саласыз, ол барлық жерде шамамен бірдей болуы керек, тауықтың артынан саңырауқұлақтарды да біркелкі қабатқа саласыз, содан кейін картопты кішкене жолақтарға кесесіз немесе басқа жолмен үстіне қоясыз., кәстрөлдің ең шетіне дейін, картопты аздап нығыздау керек, ал нығыздағаннан кейін оны барлық кәстрөлдерге аздап қосуға тура келеді. Мен тауықты бұқтырған табада біраз сұйықтық қалады, оны барлық ыдыстарға құясыз, кастрюльдегі сұйықтық шамамен 2/3 болатындай етіп саңырауқұлақ сорпасын көбірек қосу керек. Осыдан кейін сіз барлық кәстрөлдерді пісіру парағына салып, ыстық пешке саласыз. Олар картоп толығымен дайын болғанға дейін сол жерде тұрады, содан кейін майонезді әр ыдысқа бір ыдысқа бір ас қасықтан саласыз, майонездің орнына ірімшік немесе қаймақ болуы мүмкін. Ludmila BatНukНina 2:5020/358. 72