Мәскеу стиліндегі бауыр шницелі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бауыр 250 - 300 г, пияз 2, нан үгіндісі 1/2 кесе, сары май 50 г, картоп пюресі үшін 8-10 картоп, дәміне қарай тұз, ұнтақталған бұрыш.
Сипаттамасы Тазартылған, жуылған бауырды саусақтың қалыңдығы бойынша кең тілімдерге кесіңіз. Пышақтың доғал жағымен кесектердің пішінін бұзбай, аздап ұрыңыз. Кесектерді тұз, бұрыш себіңіз, нан үгіндісіне ораңыз (өте ұсақ емес). Шницельді сары майға қуырып, картоп пюресі арқылы бірге қызмет етіңіз. Еттің үстіне ұсақталған қуырылған пиязды себіңіз.