Банкада бұқтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды май қабаттарымен бірге кішкене кесектерге кесіңіз (сүйектермен немесе оларды алып тастау арқылы). Сарымсақпен сүртіңіз, тұзбен, бұрышпен сүртіңіз және суық шыны литрлік банкаға мықтап салыңыз. Аяқтың үстіне 1-2 ас қасық құйыңыз. өсімдік майының қасықтары және 3-4 ас қасық. жаңа тұздалған қызанақ шырынын қасықтары. Құмыраны фольгамен жабыңыз және суық пешке параққа немесе грильге қойыңыз. Сондай-ақ, банка астына фольга бөлігін қоюға болады. Тұмшапеште орташа отты (150-180 градус) орнатыңыз. Ет 30-40 минуттан кейін дайын болады. Пешті өшіріңіз және құмыраны пештен шығармай суытыңыз.