Тұздықтағы тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 тауық еті, маринадқа арналған 1 шай қасық ұнтақталған қызыл бұрыш: 2 ас қасық. су, 1 ас қасық. шарап сірке суы, 1 ас қасық. қант қасық, 2 шай қасық тұз, әрқайсысы 3 бұршақ хош иісті және қара пер- ца.
Сипаттамасы Тауықты сумен шайып, кішкене эмальданған табаға салыңыз да, тұздықты құйыңыз. Тоңазытқышта екі күнге қалдырыңыз. Тауықты сүлгімен құрғатыңыз, ішін қызыл ұнтақталған бұрышпен сүртіңіз және пеште қоңыр қабық пайда болғанша қуырыңыз, мезгіл-мезгіл босатылған шырындарды құйыңыз.