Ауыл ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ұнтақталған қарақұмық ботқасы 3 кесе, қуырылған бауыр 300 г, пияз 1, сары май 50 г, жұмыртқа 2, бекон 200 - 300 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Ұнтақталған қарақұмық ботқасын пісіріп, оған сары май қосып, қуырылған бауырды, қуырылған майдалап туралған пиязды, қатты пісірілген майдалап туралған жұмыртқаны ет тартқыштан өткізіп, барлығын тұздап, араластырыңыз. Ұрылған беконды терең табаға салыңыз, үстіне ботқаны салыңыз, үстіне беконмен жабыңыз. Тұмшапеште алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін пісіріңіз.