Саңырауқұлақ тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Кептірілген саңырауқұлақтар - 50 г
ұн - 38 г
күнбағыс майы немесе еріген - 100 г
пияз - 300 г
ұн - 38 г
күнбағыс майы немесе еріген - 100 г
пияз - 300 г
Сипаттамасы Саңырауқұлақ соусы Ыстық ақ пассеровканы саңырауқұлақ сорпасымен сұйылтыңыз, жақсылап араластырыңыз, тұз қосыңыз, 7-10 минут қайнатыңыз, содан кейін қайнатылған майдалап туралған немесе туралған саңырауқұлақтар мен қуырылған пиязды қосыңыз. Тұздық картоп тағамдарымен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақ тұздығы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 7 мин. Из продуктов вам понадобятся Кептірілген саңырауқұлақтар - 50 г, ұн - 38 г, күнбағыс майы немесе еріген - 100 г, пияз - 300 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz