Қызанақтағы котлеттер 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г сиыр целлюлозасы, 80 г ақ нан, 1 пияз, 1/2 кесе томат пюресі, 40 г май, 1 стакан ет сорпасы, 1 лавр жапырағы, 5 бұршақ хош иісті бұрыш, 2 түйір сарымсақ, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Котлеттерге арналған тартылған етті дайындаңыз, оған майдалап туралған пиязды қосыңыз. Фарштан шарлар жасаңыз, оларды ұнға ораңыз және қыздырылған табада барлық жағынан майға қуырыңыз. Содан кейін оларды кастрюльге салыңыз, қызанақ пюресі, ет сорпасы, лавр жапырағы, бұрыш бұршағы, тұзбен езілген сарымсақты қосып, қақпағын жауып, баяу отта 10-20 минут қайнатыңыз, содан кейін ыстық томат тұздығымен дәмдеңіз. . Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкенге себіңіз. Гарнирге қайнатылған күріш, қарақұмық ботқасы, қуырылған картоп, картоп пюресі қосыңыз.