Сан етінен тартылған каштандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Алдыңғы рецепттегідей, аяқтың етінен котлет массасын дайындаңыз. Фарш үшін: тауық бауырын ұсақтап турап, туралған пиязбен қуырып, суытыңыз. Ет массасынан торттарды кесіңіз, әрқайсысының ортасына 1 шай қасық тартылған ет салыңыз, шеттерін қысыңыз, шарларға айналдырыңыз, оларды ақуызға салып, майдалап туралған нан үгіндісіне пісіріңіз (пеште нан үгіндісін кептіруге болады). Ұнтақтарды жақсы ұстау үшін шарларды қолдарыңызбен аздап қысыңыз және қуырғышта немесе терең табада көп мөлшерде маймен қуырыңыз. Ыстық күйде картоп пюресі немесе ақ бұршақ пюресі арқылы ұсыныңыз.