Ет пен картоптан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп пюресін дайындаңыз. Картоп пюресінің жартысын біркелкі қабатқа маймен майланған және ұнтақталған нан үгіндісіне себілген табаға салыңыз, картоп пюресі үстіне тартылған ет қабатын салыңыз, оны картоп пюресінің қалған бөлігімен жабыңыз. Пюре бетін тегістеңіз, қаймақпен араластырылған жұмыртқамен майлаңыз және пеште пісіріңіз. Дайын тағамның үстіне қаймақ немесе май құйыңыз. Фаршты дайындау үшін қайнатылған майды ет тартқыштан өткізіп, майға қуырылған майдалап туралған пиязды, тұзды қосыңыз.