Саңырауқұлақтар қосылған картоп кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 1 кг картоп, 100 г май, 2 жұмыртқа, 4 ас қасық. л ұн, 300-400 г саңырауқұлақтар, 1 пияз, дәміне қарай тұз. Картопты тазалаңыз, қайнатыңыз, төбесін алыңыз (пюре күйіне дейін). Содан кейін сары май, жұмыртқа, ұн қосыңыз. Картоптың бір бөлігін ұн себілген қалыпқа салып, үстіне пиязбен қайнатылған және аздап қуырылған саңырауқұлақтарды салып, қалған картоп пюресінің жұқа қабатымен жабыңыз. Үстіңгі қабатты маймен майлаңыз. Тұмшапешке салыңыз да, үстіңгі қабат қызарғанша сол жерде ұстаңыз. Шығарыңыз және табаққа салыңыз.