Картоп жанартауы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тартылған ет - 1 кг. пияз - 1-2 дана. картоп - 8-10 дана. жұмыртқа - 1 дана. арақ тұзы
Сипаттамасы Фарштың жартысын және майдалап туралған пиязды қуырыңыз, табаққа салыңыз, үстіне ұсақталған картопты "Слайдпен" бүктеңіз. Қалған тартылған етті жұмыртқамен араластырып, картоп үйіндісін жабыңыз. Кетчуппен слайд бойымен "Тор" сызыңыз, слайдтың жоғарғы жағында жұмыртқа қабығының өлшеміне сәйкес кішкене ойық жасаңыз. Тұмшапешке салыңыз да, шикі тартылған еттің үстіңгі қабаты дайын болғанша баяу отта ұстаңыз. Шығарыңыз, жұмыртқа қабығының жартысын үстіңгі жағындағы ойыққа салыңыз (бұған дейін оны жақсылап жуған жөн), оған аздап арақ құйыңыз, жарықтандырыңыз және қонақтарға осы формада шығарыңыз. тартылған ет - 1 кг. пияз - 1-2 дана. картоп - 8-10 дана. жұмыртқа - 1 дана. арақ тұзы