Картоп ірімшіктері. 3
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 1 кг. жұмыртқа - 2 дана. ұн - 3 ас қасық. сары май - 50 гр. тұз.
Сипаттамасы ТАРТЫЛҒАН ет: майлы сүзбе - 300 гр. жұмыртқа - 2 дана. тұз. Картопты тазалаңыз, пісіріңіз, езіңіз немесе езіңіз, салқындатыңыз, шикі жұмыртқа, ұн қосыңыз, араластырыңыз. Массаны қалыңдығы 1,5 см қабатқа жайыңыз. Шыныаяқтарды стақанмен кесіңіз, майланған параққа салыңыз. Әр шыныаяқтың ортасында жұмыртқамен араластырылған кішкене сүзбе салатын ойық жасаңыз. Пеште пісіру үшін. Қызмет көрсету кезінде сары май немесе қаймақ құйыңыз.