Тауықтың аяқтарынан жасалған зразалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтан алынған етті терімен және май қабаттарымен бірге ет тартқыштан жиі тормен екі рет өткізіңіз. Сүтке малынған және аздап сығылған орамды, тұзды, бұрышты қосып, жақсылап араластырып, шайқаңыз. Көбікке ұрылған жұмыртқаның ағын тартылған етке енгізіңіз, ақырын араластырыңыз және сәл тұрыңыз. Салманы дайындаңыз: қатты пісірілген беттерді немесе жұмыртқаның сарысын ұсақтап тураңыз, майдалап туралған пиязды майға салып, майдалап туралған жаңғақ қосыңыз. Фарштан дөңгелек пирожныйларды кесіңіз, әрқайсысының ортасына салманы салыңыз, дөңгелек немесе сопақ пирожный жасау үшін шеттерін қалыптаңыз. Жұмыртқа қоспасы мен ұнтақталған нан үгіндісіне салып, екі жағын жақсылап қыздырылған майға (жақсырақ өсімдік майына) жұмсақ болғанша қуырыңыз. Дайын зразаларға қызмет етіңіз, оларды суытып алмаңыз, картоп пюресі, қуыру кезінде қалған ыстық маймен бөліктерге құйыңыз.