Гусар стиліндегі сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г сүйексіз ет, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Тартылған ет үшін: 100 г сары май, 2-3 пияз, 2 тілім ақ нан, 50 г ірімшік, 1/2 кесе сорпа, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Сиыр етін біркелкі тілімдерге кесіңіз, шайқаңыз, тұз, бұрыш және екі жағынан жақсы қыздырылған майға қуырыңыз. Тартылған ет. Ақ нанның үгіндісін сорпаға немесе суға салып, үгітілген ірімшікті, майдалап туралған пиязды, сары майды, тұзды, бұрышты қосып, жақсылап араластырыңыз. Тартылған етті сиыр етінің тілімдеріне салыңыз, түтіктерге айналдырыңыз, терең табаға немесе кастрюльге салыңыз, қуырудан қалған шырындарды құйыңыз, қажет болса, ыстық суды немесе сорпаны қосып, жұмсақ болғанша қақпақпен қайнатыңыз. Ет бұқтырылған сол ыдыста қызмет етуге болады.