Сиыр еті "Гусар бауыры"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1,5 кг сиыр еті, 200 г сары май, дәміне қарай тұз. Тартылған ет үшін: 2 пияз, 50 г ірімшік, 200 г ақ нан, 2 сарысы, 1 ас қасық. дәміне қарай сары май, тұз және бұрыш қасық.
Сипаттамасы Майсыз және сүйексіз сиыр етінің бір бөлігін жақсылап шайқаңыз, тұздап, барлық жағынан қуырыңыз. Содан кейін қиғаш етіп жіңішке тілімдерге кесіңіз, тартылған етпен ауыстырыңыз, байлап, кастрюльге салыңыз, қуыру кезінде пайда болған шырындарды құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және пеште дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Тартылған ет. Пиязды ұсақтап тураңыз, үгітілген ірімшік, үгітілген ақ нан, сарысы, 1 ас қасық қосыңыз. қасық май, тұз, бұрыш қосып жақсылап араластырыңыз.