Ескі орыс балық орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 500 г балық филесі, 200 г ветчина, 100 г май, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Балықты терісі мен сүйегі жоқ филе етіп тураңыз, ет тартқышта ұнтақтаңыз, тұз бен бұрыш қосыңыз. Фарштың жартысын туралған ветчинамен араластырып, қуырыңыз. Қалған бөлігін тортқа айналдырыңыз, оның ортасына ветчинамен қуырылған тартылған етті салыңыз, дымқыл зығыр майлыққа салыңыз, орама түрінде ораңыз, байлаңыз, тұздалған қайнаған суға батырыңыз және баяу отта 30 минут пісіріңіз. Майлықтан алыңыз, пісіру парағына немесе табаға салыңыз, үстіне май құйыңыз да, қызарғанша пешке салыңыз.