Ветчина пудингі (тағамдар: поляк)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пудинг формасы маймен майланған және ұсақталған нан үгіндісіне себілген. Картопты қайнатады, салқындатады, қабығын аршып, ветчинамен бірге ет тартқыштан өткізеді. Сары майы бар сары май үлпілдек масса пайда болғанша шайқауышпен шайқалады. Ақуызды көбікке бөлек шайқаңыз. Ветчина мен картопты, сары май мен ақуызды ақырын араластырып, тұз бен бұрыш қосып, қалыпқа салып (төрттен үш бөлігін толтыру керек) және қақпақпен мықтап жабады. Тұмшапеште баяу отта бір сағат бойы бумен пісіріңіз (пісіру аяқталғанға дейін қақпақты алыңыз). Пудинг шеттерінде қызарған кезде және қалыптан артта қала бастағанда, оны алып тастап, қалыңдығы 3 см тілімдерге кеседі.Майонез, қышқыл немесе қыша қосылған.