Ла Льежуаз сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 2 л. су, 2 дана. пияз, балдыркөк бұтағы, 125 г қымыздық, 500 г картоп, 200 г қызанақ, 80 г сары май, тұз, бұрыш бұршағы, лавр жапырағы.
Сипаттамасы Дайындау 20 мин, пісіру 45 мин. Жасыл көкөністерді тазалаңыз және жуыңыз, майдалап тураңыз және сары майға қуырыңыз. Ыстық су қосыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, лавр жапырағын қосыңыз. Қайнаған кезде картопты салыңыз. 45 минут қайнатыңыз, езілген қызанақты қосыңыз.