Пісірілген, консервіленген құс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Құсты сойып, қайнатады, терісін тазартады және бір құсқа қосады: сәбіз тамыры -150-200 г, ақжелкен -50 г, пияз -50 г, дәміне қарай 3-4 түйір қара бұрыш, тұз. Баяу отта қайнатады: тауықтар - 45 мин., үйректер -60 мин., күркетауықтар -90 мин., қаздар -90 мин. Етті сүйектен бөліп, банкаларға салып, үстіне май құйып, тығындап, су моншасында пастерлейді, қақпақтарын домалатады. 24 сағат аралықпен зарарсыздандырыңыз: бірінші рет -80 минут, екінші және үшінші рет - әрқайсысы 70 минут.