Қуырылған жұмыртқа (әженің жұмыртқасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа - жейтіндердің санына қарай есептеңіз, ескірген қара бидай нанының төрттен бір бөлігі, сары май, ұнтақталған қара бұрыш, жасыл пияз, тұз, бекон - қалауыңыз бойынша.
Сипаттамасы Қара бидай нанын текшелерге кесіңіз, қытырлақ болғанша табада сары майға қуырыңыз. Беконды қосқыңыз келсе, оны нанмен бірге қуыру керек. Осы уақытта жұмыртқаны тұз бен бұрышпен бірге босатыңыз. Нанды табаға құйыңыз, қақпақпен жабыңыз. Шамамен бес-жеті минут қуырыңыз, содан кейін табақтарға салып, майдалап туралған пияз себіңіз.