Сарымсақпен толтырылған сиыр еті Орал стилінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті - 125 г, сарымсақ - 14 г, пияз 25 г, еріген сары май - 20 г, бұрыш, тұз, дәміне қарай ақжелкен.
Сипаттамасы Сиыр етінің бөліктерін жақсылап шайқаңыз. Сарымсақты ұсақтап тураңыз, пиязды тураңыз, сиыр етіне салыңыз, дәміне қарай бұрыш, тұз қосыңыз, түтікке ораңыз, ыстық табада еріген сары маймен жұмсақ болғанша қуырыңыз. Қуырылған картоппен, маймен немесе тұздықпен бірге қызмет етіңіз, шөптердің бұтақтарымен безендіріңіз.