Көкөністер қосылған кеспе кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 200 г кеспе тұзы 1 шай қасық. л өсімдік майы 4 қызанақ 250 г цуккини 250 г баклажан 25 г маргарин 1 ас қасық. л ұн 275 мл, сүт 200 г кілегейлі ірімшік ақ бұрыш 4 ас қасық. л үгітілген мускат жаңғағы 4 ас қасық. л үгітілген пармезан ірімшігі
Сипаттамасы Бір порцияда 540 ккал Пісіру уақыты: 20 мин. Ақылға қонымды үнемдеу пайдалы болады Кеспе пісірген кезде суға өсімдік майын қоспауға болады. Қайнатылған кеспені дуршлагқа салып, суық сумен шайыңыз. Мұндай кастрюльдің калория мөлшері айтарлықтай төмендейді. Сондай-ақ, пассивті ұннан бас тартуға болады. Тек үнемі араластыра отырып, ірімшікті ыстық сүтте ерітіңіз. Қажет болса, тұздықты аздап тұздық байланыстырғышпен немесе 1-2 қасық томат пастасымен қоюлатыңыз. Сонымен қатар, бұл оған тәбетті түс береді. Сізге 4 порция қажет болады: 1. Кеспені тұзды суға өсімдік майымен қайнатыңыз. Дуршлагқа салыңыз. 2. Қызанақ пен көкөністерді жұқа тілімдерге кесіңіз. Цуккини мен баклажанды қайнаған тұзды суға 2 минут қайнатыңыз. Дуршлагқа салыңыз, суық сумен шайыңыз және суды ағызыңыз. 2. Тұздықты дайындау үшін маргаринді қыздырып, ұнмен араластырып, 30 с -тан өткізіңіз. Сүтті құйыңыз, еріген ірімшікті салыңыз да, араластыра отырып, ірімшік толығымен ерігенше қыздыруды жалғастырыңыз. Тұз, бұрыш және мускат жаңғағымен дәмдеңіз. 4. Пешті 200 Вт дейін қыздырыңыз. Майланған пісірме табаққа кеспе, қызанақ және ақшыл көкөністерді қабаттарға салыңыз. Үстіне ірімшік соусын құйыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз. Пісіруге арналған