Кеспе кугель қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1, 2 л сорпа, 160 г үй кеспесі, 4 жұмыртқа, 2 ас қасық. л еріген сары май, аздап тұз.
Сипаттамасы Кеспені тұзды суға қайнатыңыз, дуршлагқа тастаңыз, суық сумен шайыңыз, еріген сары маймен және ұрылған жұмыртқамен араластырыңыз, майланған қалыпқа салыңыз, жұмыртқаның қалған бөлігімен майлаңыз және пеште 170- 190 температурада жұмсақ болғанша пісіріңіз. . Дайын және сәл салқындатылған кугельді кесіп, алдыңғы рецепт бойынша ұсыныстарға сәйкес қызмет етіңіз.