"Қайнатылған" пирожныйлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер Өнімдер: 500-600 м/л жүргізуші, 100 г. Сары май, 1,5-2 кесе ұн, 3-4 жұмыртқа.
Сипаттамасы Дайындау: Су мен майды қайнатыңыз, ұн қосыңыз және үнемі араластыра отырып 1-2 минут қайнатыңыз. Содан кейін 70 градусқа дейін салқындатыңыз (ыстық болмас үшін) және бір жұмыртқаны қосып, қамырды дайындаңыз. Осыдан кейін, қажетті саптамасы бар ас қасық немесе кондитерлік сөмкені пайдаланып, қамырдың бөліктерін майланған пісірме табаққа жайыңыз. Тұмшапеште 200 градус температурада 30-50 минут пісіріңіз. (кеңес: ешбір жағдайда пешті кем дегенде 25 минут ашпаңыз.). Торттар пісірілгеннен кейін оларды шприцпен немесе кондитерлік қапшықпен кілегеймен толтырыңыз (біз осы мақсаттар үшін инесіз он кубтық бір реттік медициналық шприцті қолдандық). Крем: 200 ж. Сары майды қант ұнтағымен немесе жай түйіршіктелген қантпен жақсылап араластырыңыз (мөлшері дәміне қарай). Жеке әсерлер: Өте дәмді, бірақ мен үшін бұл мен қалағандай жұмсақ болып көрінбеді.