ЛИМОННАН жасалған торт (2 нұсқа)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бидай ұны - 0,5 кг. қант - 0,3 кг. май немесе маргарин - 0,25 кг. сүт - 0,5 кесе, жұмыртқа - 4 дана. қамыр қопсытқышы - 18 г. лимон қабығы - 30 г. мейіз - 50 г. себуге арналған қант ұнтағы.
Сипаттамасы Сары майды немесе маргаринді қант пен жұмыртқамен сүртіңіз, ұн, қопсытқыш қамыр мен сүтті қосыңыз. Содан кейін үгітілген лимон қабығын немесе дәмін және мейізді қосыңыз. Компоненттерді жақсылап араластырыңыз. Бәліш пішінін шамамен 200 градус температурада, шамамен 70 минут пісіріңіз.