Бехили жаркоп (айва қосылған қуырылған ет)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г ет, 1 кг айва, 3 пияз, 1 стакан майдалап туралған кинза, 0,5 шай қасық ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: Өзбек) Майлы қойдың немесе сиыр етінің етін ұсақтап турап, сақинаға туралған пиязды, тұзды, бұрышты, туралған көктерді қосып, бәрін араластырыңыз. Өзегі алынған айваларды кішкене тілімдерге кесіңіз. Табаның түбіне ет кесектерін, үстіне айва тілімдерін салып, аздап су құйып, араластырмай қақпақтың астына бір сағаттай қайнатыңыз.