Қара өрік пен даршын қосылған грек стиліндегі ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер сиыр еті (целлюлоза) - 1 кг. сәбіз - 5 дана. пияз - 3 дана. алхоры - 500 г. шарап (құрғақ) - 1/2 кесе ұн - 1 ас қасық. л даршын - 1 шай қасық. (үстіңгі жағы жоқ) тұз қант қара бұрыш (ұнтақталған)
Сипаттамасы Етті жуыңыз және кішкене бөліктерге кесіңіз. Қазанды өсімдік майымен қыздырып, ет кесектерін қызарғанша қуырыңыз. Өсімдік майына алдын ала қуырылған табада майдалап туралған пиязды, үгітілген сәбізді, тұз, қант, шарап және қажет болған жағдайда су қосылған қуырылған ұнмен дәмдеңіз (дәмі тәтті және қышқыл болуы керек). Сұйықтық қазандағы ет кесектерін жабуы керек. Етті баяу отта қайнатыңыз. Аяқталуға 30 минут қалғанда қайнаған сумен жуылған және күйдірілген қара өрік пен даршын қосыңыз. Қаласаңыз, бір шай қасық томат пюресі, ұнтақталған қара бұрыш қосуға болады.