кішкентай торай,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ақжелкен 2 тамыр, сәбіз 2, репа 1, тұз, бұрыш бұрышы, лавр жапырағы, ақ тұздық 2 кесе, гарнирге арналған картоп 5-8, ақжелкен жасыл.
Сипаттамасы Дайындалған кішкентай торайды кесектерге кесіңіз. Бас пен аяқты желе пісіру үшін қолданыңыз, ал қалған етті кесектерге бөліңіз. Ет кесектерін кастрюльге салыңыз, тамыр, пияз, тұз, бұрыш, лавр жапырағын қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісірілген етті табаққа салыңыз да, тұздықпен жабыңыз. Қасында қайнатылған картопты, жасыл ақжелкенді әдемі етіп орналастырыңыз. Ақ тұздықтың орнына желкек қосылған қаймақ тұздығын қолдануға болады.