Саңырауқұлақ салаты (нәзіктік)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 банка шампиньон саңырауқұлағы (немесе ақ) өз шырынында, 1 үлкен пияз, 2 тұздалған қияр, 4-5 картоп, бұрын терісінде қайнатылған, 200 мл кілегей, тұз, қара бұрыш, аскөк.
Сипаттамасы Пиязды кішкене төртбұрыштап турап, өсімдік майына қуырып, туралған саңырауқұлақтарды қосып, жұмсақ болғанша қуырыңыз. Картоп пен қиярды винегреттегідей етіп тураңыз, қуырылған саңырауқұлақтарды пиязбен, тұзбен, бұрышпен дәміне қарай қосып, қатты көбікке шайқалған кілегеймен дәмдеңіз. Қоспа жылы болған кезде дәмдеу жақсы. Жаңа аскөк қосуға болады.