Саңырауқұлақ қосылған тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті - 500 г, жасыл пияз - 100 г, жұмыртқа - 30 г, ұнтақталған қара бұрыш - 2 г, өсімдік майы - 15 г, жаңа саңырауқұлақтар (жақсырақ ақ) -250 г, сарымсақ - 15 г, тұз - 10 г, соя соусы - 80 г
Сипаттамасы (тағамдар: корей) Тауықты кесіп, суық суға салып, пісіріңіз. Ет жеткілікті жұмсақ болған кезде оны алып тастап, кішкене кесектерге кесіңіз. Сорпаны тұз және соя соусымен дәмдеңіз. Саңырауқұлақтарды ұзына бойына кесіңіз. Жұмыртқаны ұсақтап тураңыз. Майды қыздырылған табаға құйыңыз, саңырауқұлақтарды қуырыңыз, ұсақталған, пияз мен сарымсақты, соя тұздығын қосып, қайтадан тез қуырыңыз. Саңырауқұлақтар мен тауық етінің бөліктерін терең табаққа салыңыз. Қайнаған сорпаны сол жерге құйыңыз, бұрыш себіңіз және жұмыртқа кесектерін салыңыз.