Саңырауқұлақ қосылған құлмақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Саңырауқұлақ қосылған құлмақ соусы Томат соусы - 600 г, пияз - 200 г, жаңа саңырауқұлақтар - 40 г, маргарин - 30 г, сары май - 20 г, құрғақ шарап - 0,1 л, құлмақ - 20 г, тұз, бұрыш дәміне қарай Бұрын қайнатылған туралған саңырауқұлақтарды қуырылған пиязға қосып, қуыруды жалғастырыңыз. 5 минут, томат соусын қосып, 15 минут пісіріңіз. Хоп конустарының қайнатпасын қосыңыз (конустарды 150 г суда қайнатыңыз), шарап қосып, сары маймен дәмдеңіз. Ет тағамдарымен бірге қызмет етіңіз.