Сары май - 50 г, ақ саңырауқұлақтар - 150 г, жартылай құрғақ шарап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ақ - 50 г, сорпа - 50 г, қызанақ шырыны - 500 г, ұн - 20 г.Кәстрөлде немесе табада майды ерітіп, саңырауқұлақтарды тілімдерге бөліп, 5 минут қуырыңыз. Кәстрөлге ұн құйып, саңырауқұлақтармен бірге жіберіңіз, содан кейін сорпаны, қызанақ шырынын және шарапты құйыңыз. Баяу отта 15 минут қайнатыңыз. Тұздық сиыр еті, шошқа еті және аң етімен бірге беріледі.