Томат тұздығындағы баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг баклажан, 250 г пияз, 1 кг қызанақ (сәбізді де қолдануға болады - 400-500 г). Баклажандар қуырылады, алдыңғы рецепттегідей, тек қуырар алдында ұнға оралады. Пияз дөңгелектері 300 г өсімдік майында қызарғанша қуырылады. Сәбіз 50 г майға 15 минут қайнатылады. Қызанақ шырынын қызанақтан күрделі манипуляциялар арқылы алады (сатып алу оңайырақ).Томат шырынын қайнатады, пиязды, сәбізді және баклажанды сол жерге салып, 10 минут қайнатады. Банкалар мойыннан 2 сантиметр төмен толтырылады және бір сағат ішінде 0,5 литр банка зарарсыздандырылады.