Баклажандар шеңберлерде, томат тұздығында
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Банкадағы өнімдердің қатынасы: баклажан 60 - 65%, томат тұздығы - 1л банкаға 40 - 35%: қуырылған баклажан - 620 г, томат тұздығы - 400 г. Алдыңғы рецепттегідей дайындалған баклажандар алтын сары түске ие болғанға дейін өсімдік майына қуырылады. Салқындатылған баклажан кружкаларын банкаларға салады (Жақсырақ 0,5 л), түбіне 40 - 50 г томат тұздығын құяды. Банкаларды көпіршікке баклажанмен толтырғаннан кейін, оларды ыстық (кем дегенде 70С) томат тұздығымен құйып, қақпақтармен жабыңыз. Сыйымдылығы 1 литр банкалар 100 градус температурада 50 минут зарарсыздандырылады, содан кейін дереу тығындалады.