"Ростов" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 5 баклажан, 5 қызанақ, 5 дана тәтті болгар бұрышы, 5 алма, 5 пияз, 5 түйір сарымсақ, 1,5 кесе күнбағыс майы, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Баклажандарды тілімдерге бөліп, күнбағыс майына қуырып, басқа туралған көкөністермен бірге кастрюльге қабаттарға салыңыз: баклажан-сарымсақ-қызанақ-бұрыш-алма-пияз және т.б. 1 стакан күнбағыс майын құйыңыз, дәміне қарай тұз қосыңыз, баяу отта 40-50 минут қайнатыңыз, стерильденген банкаларға ыстықтай жайыңыз, қақпақтармен жабыңыз және салқындатыңыз.