Баклажаннан жасалған дәмдеуіш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажандарды ең жақсы эмальданған үлкен ыдысқа салыңыз да, ыстық емес пешке сусыз 2-3 сағатқа қойыңыз. Баклажандар жұмсақ болған кезде електен немесе дуршлаг арқылы сүртіңіз, қайтадан кастрюльге салыңыз, майдалап туралған аскөк, дәміне қарай тұз қосып, баяу отта қайнатыңыз, күйіп қалмас үшін үнемі араластырыңыз. Содан кейін салқындатыңыз, құмыраға салыңыз, үстіне күнбағыс майын құйыңыз, герметикалық жабыңыз және салқын жерде сақтаңыз.