Тұтас пісірілген баклажандар (илемдеу үшін емес)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажандарды сабағына дейін кесіп тастамай, көлденеңінен кесіңіз. Тұз себіңіз және пеште 30 минут пісіріңіз. Тұмшапештен шығарып, науадан шығармай, екі саусақты көтеріп, сарымсақпен туралған аскөк пен балдыркөкті салыңыз. Толтыруды жасаңыз: 1 стакан су үшін - 2 ас қасық. ас қасық қант және 2 ас қасық. ас қасық сірке суын құйып, пісіру парағына құйыңыз. Баклажанның үстіне 1 ас қасық құйыңыз. қасық күнбағыс майын құйып, пешке тағы 10 минутқа қойыңыз.