Пиязбен қуырылған баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажан жемістерін жуыңыз, ұштарын кесіңіз, күйдіріңіз, жұқа тілімдерге, тұзға кесіңіз, ұнға ораңыз және майға қуырыңыз. Сондай-ақ, сақиналарға кесілген пиязды қуырыңыз. Дайын баклажандарды қуырылған пиязбен ауыстырып, табаққа қабаттарға салыңыз. Баклажандар қуырылған табаға қаймақ пен томат пастасын немесе ұсақталған қызанақ жемістерін салыңыз, араластырыңыз, қайнатыңыз және баклажандарды осы тұздықпен құйыңыз. 4 дана үшін. баклажан жемістері 2 бас пияз, 4 ас қасық. ас қасық бидай ұны, 1 стакан қаймақ, 2 ас қасық. томат пюресі қасықтары немесе 3-4 дана. қызанақ жемістері, 4 ас қасық. ас қасық май немесе өсімдік майы, дәміне қарай тұз.