Толтырылған баклажандар, ірімшік қосылған
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Орташа мөлшердегі 4-5 баклажанды таңдап, сабағын кесіп, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Елекке аударыңыз, суды ағызыңыз және салқындатыңыз. Ұзындығы бойынша екі бөлікке кесіңіз, өзегін қасықпен алыңыз және маймен майланған пісірме табаққа салыңыз. Баклажанның өзегін шанышқымен сүртіңіз, 1 стакан туралған ірімшік, 1-2 жұмыртқа, 1-2 ас қасық қосыңыз. майдалап туралған жасыл ақжелкеннің қасықтары. Дәміне қарай тұз себіңіз және араластырыңыз. Баклажандарды дайындалған тартылған етпен толтырыңыз, оларға тұтас баклажан пішінін беріңіз, әрқайсысына 1 ас қасық себіңіз. қасық май құйып, пеште пісіріңіз.