Етпен толтырылған асқабақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 сквош (400 г), 150 г тартылған сиыр еті, тұз, 1 пияз, 2 сәбіз, 1 қатты пісірілген жұмыртқа, 2 ас қасық. жасыл ақжелкен қасықтары, майоран, ұнтақталған қара бұрыш, 1 шай қасық қыша. Асқабақты тазалаңыз, оны 2 бөлікке бөліңіз, өзегін, тұзын алыңыз, тұрыңыз, содан кейін алынған шырынды ағызыңыз. Тазартылған пияз мен сәбізді ұсақтап тураңыз, тефлонмен қапталған қыздырылған табада құтқарыңыз, тартылған етті қосып, бәрін бірге бұқтырыңыз. Салқындатылған тартылған етке жұмыртқаны ұсақтап, ақжелкен, майоран, ұнтақталған бұрыш және қыша қосыңыз. Асқабақты дайындалған салмамен толтырып, үгітілген ірімшікке себіңіз, фольгаға орап, пеште пісіріңіз (шамамен 20 минут). Жасыл ақжелкенге себіңіз. 1 порция - 924 кдж/220 ккал. Б-36 г, Ж-17 г, У-21 г.