Тұздық қосылған көкөністермен толтырылған қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 600 г қызылша, 2 сәбіз, 1,5 пияз, 1 қызанақ немесе 1 ас қасық. л томат пюресі, 90 г қырыққабат, 2 ас қасық. л өсімдік майы, қайта өңдеу. Тұздық үшін: 150 г қаймақ, 1,5-2 шай қасық. ұн, 150 мл сорпа, 1 ас қасық. л қызанақ пюресі. Қайнатылған тазартылған қызылшадан целлюлозаның ортасын алып тастаңыз, тартылған көкөністермен толтырыңыз, содан кейін пісіру парағына салыңыз, тұздықпен жабыңыз және пеште пісіріңіз. Фаршты дайындау Қызылша целлюлозасының алынған өзегін туралған сәбіз мен пиязбен араластырып, құтқарыңыз. Жолақтарға кесілген қырыққабатты жіберіңіз. Көкөністерді біріктіріп, дәміне қарай қуырылған қызанақ, бұрыш, тұз қосып жақсылап араластырыңыз. Қызылшаға тұздықпен бірге қызмет етіңіз.