Күріш пен алмаға толтырылған қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г қызылша, әрқайсысы 2 шай қасық. күріш, қант, 1 алма, 2 ас қасық. л шығармашылық, әрқайсысы 1 ас қасық. л мейіз, маргарин, 1 жұмыртқа, 100 г қаймақ. Қызылшаны (бір порцияға 2 данадан бірдей мөлшерде) пісіріңіз немесе пеште пісіріңіз, қабығын аршып, өзегін кесіңіз, сонда сіз тостағанға ұқсайсыз. Алманы ұсақтап турап, қантпен, сүзбе пюресі, ұсақталған күріш, жұмыртқа, маргаринмен араластырыңыз. Қызылшаны осы массаға толтырып, майланған табаға салыңыз, қаймақ құйыңыз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.