Алма, күріш және мейізбен толтырылған қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 150 г. қызылша 75 г. алма 15 г. күріш 25 г. мейіз 15 г. сары май 50 г. қаймақ 5 г. қант 1/4 жұмыртқа даршын пышақтың ұшында Қызылшаны қайнатыңыз немесе пісіріңіз, қабығын аршып, өзегін қасықпен алыңыз, қызылшаға кесе түрін беріңіз. Күріштен ұнтақталған ботқаны пісіріп, оны қантпен, мейізбен және майдалап туралған алмамен араластырыңыз. Содан кейін 10 г еріген сары май мен даршын қосыңыз. Мұның бәрін илеңіз, қызылшаны толтырыңыз, қаймақ құйыңыз және пісіріңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.