Қаймақ тұздығындағы баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер баклажандар 3-4 дана. қызанақ 4-5 дана. басты пияз 2-3 дана. қаймақ 250-300 г. ұн тұзы көк
Сипаттамасы Баклажандарды тілімдерге бөліп, тұздалған ұнға орап, әр шеңберді өсімдік майына қуырамыз. Қуыруға арналған табада бөлек таңғыш жасаймыз: пияз мен қызанақты қуырамыз, дәміне қарай қаймақ, тұз қосамыз. Терең ыдысқа қабаттарға салыңыз: баклажан, таңғыш қабаты, қайтадан баклажан және т.б. Үстіне шөптерді себіңіз. Міндетті түрде суытып қоямыз.