Украин тіліндегі биточкалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сиыр еті 1 кг. тұздалған қияр 2 дана. сорпа 1 стакан тұз бұрыш ақ жіптер
Сипаттамасы Сиыр етінің жұмсақ етін шарларға, кесектерге, тұзға, бұрышқа тураймыз, үстіне салмасын саламыз - маринадталған (яғни, қабығы аршылған) қияр кесегі. Орамға орап, ақ жіппен (шоу үшін, бәлкім) байлап, өсімдік майына қуырамыз. Біз оны кастрюльге салып, сорпамен толтырамыз (текшеден алуға болады). Тұмшапеште 10-15 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында жіптерді алып тастаңыз. Гарнир - шөптермен қайнатылған картоп.