Саңырауқұлақ қосылған қызанақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Томат соусы - 700 г, сары май - 40 г, күнбағыс майы*- 50 г, порчини саңырауқұлағы немесе шампиньон саңырауқұлағы - 150 г, ақ шарап - 100 г, пияз - 200 г, сарымсақ - 3 г, бұрыш бұршағы - 1 г Майдалап туралған пиязды, ал жаңа піскен саңырауқұлақтарды (Порчини саңырауқұлақтарын) ұсақтап тураңыз. немесе шампиньондарды) күнбағыс майына қуырып, ыстық томат соусына салып, шарап құйып, бұрыш бұршағын қосып, 10-15 минут пісіріңіз. Дайын тұздыққа майдалап туралған сарымсақты қосып, сары маймен дәмдеңіз. Тұздық филе, лангет, ет котлеттері, битокиндер, энтрекот, пісірілген ет, сондай-ақ бұзау еті мен құс етінен жасалған тағамдармен бірге беріледі.